I letos zazeleníme naši krásnou zemi

Snižování počtu stromů je závažným problémem nejen ve volné krajině, ale i ve městech. Zde je zeleň především prospěšná ke zvlhčování ovzduší a zlepšování jeho kvality pro lidské zdraví, které je vlivem škodlivých plynů ohrožováno. K řešení tohoto problému můžete pomoci i vy, a to v rámci kampaně „Vraťte stromům korunu“.

Již sedmým rokem jsme s naším dodavatelem Henkel ČR divizí Beauty Care jsme spustili další ročník společného projektu Vraťte stromům korunu. Letos se k divizi Beauty Care přidala i divize Laundry & Home Care, tudíž vznikla mnohem větší nabídka produktů, jejichž zakoupením můžete přispět.

Oblíbená kampaň beží od 22. 6. do 30. 8. 2022. Společně opět podpoříme neziskovou organizaci Sázíme stromy, která pak díky získaným finančním prostředkům z prodeje výrobků Henkel a Schwarzkopf zasadí vzrostlé stromy v předem vybraných lokalitách po celé České republice.

Během letních prázdnin zakupte v kterékoli prodejně ROSSMANN jakékoli produkty značek Palette, Live Color, N.A.E., Natural & Easy, Perfect Mousse, Syoss, Taft, Gliss, got2b, Seborin, Men Perfect, Schwarzkopf Men, Schauma, Fa, Barnängen, Nature Box, Gliss Color, Schwarzkopf, Vademecum, Persil, Bref, Pur, Somat, Silan, Perwoll, Clin a K2r a z každého výrobku půjde 1 Kč do zelené kasičky na výsadbu nových stromků. Cílem je vybrat finanční prostředky na pořízení minimálně 400 stromů.

Péče o životní prostředí je naší dlouhodobou prioritou, a proto si vážíme každého, kdo se do akce „Vraťte stromům korunu“ zapojí a pomůže nám udržet okolí našich prodejen a domovů zelenější. V projektu se nám podařilo zajistit finanční prostředky na výsadbu již více než 2 000 vzrostlých stromů a já pevně věřím, že jich přibude dalších 400,“ komentuje Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

Přijďte nakoupit a doplňte své zásoby, ať jste perfektně připraveni na letošní cestování. Váš nákup pomůže zazelenit další část naší nádherné země.

  • sdílejte
  • 0

Mohlo by vás také zajímat