Vraťte stromům korunu již pošesté

Opět jsme spojili síly se společností Henkel ČR divizí Beauty Care a společně podpoříme výsadbu zeleně po celé České republice. Díky projektu Vraťte stromům korunu jsme doposud vysadily již přes 1 600 stromů v okolí našich prodejen ROSSMANN. Zapojte se i vy do dalšího ročníku této kampaně – vaše peníze za zakoupené výrobky Henkel a Schwarzkopf poputují na podporu neziskové organizace Sázíme stromy.

Navazujeme na předchozí úspěšné ročníky a opět spouštíme projekt Vraťte stromům korunu. Stačí, když si v období od 7. července do 31. srpna 2021 zakoupíte v kterékoli prodejně ROSSMANN výrobky značek Palette, Live Color, N.A.E., Natural & Easy, Perfect Mousse, Syoss, Taft, Gliss, got2b, Seborin, Men Perfect, Schwarzkopf Men, Schauma, Fa, Barnängen, Nature Box, Gliss Color, Schwarzkopf a Vademecum.

Z každého nákupu poputuje 1 Kč do zelené kasičky neziskové organizace Sázíme stromy, která finanční prostředky následně využije na výsadbu vzrostlých stromů v předem vybraných lokalitách po celé České republice. „Naším cílem je vysadit minimálně 400 stromů. I letos jsme se rozhodli zapojit naše zákazníky a věříme, že se nám společně podaří této hranice dosáhnout, ba dokonce ji pokořit. Zeleň prospívá našemu fyzickému i psychickému zdraví, ochlazuje města a zabraňuje erozi půdy. Staráme se o to, aby se okolí našich prodejen zelenalo, a jsme nesmírně vděční, že nám v tom naši zákazníci každoročně pomáhají. Doufáme, že v této tradici směru podpory bude společně pokračovat i letos,“ říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

  • sdílejte
  • 0

Mohlo by vás také zajímat