Inspirujeme ke vzdělávání

Učit se, učit se, učit se! Většina z nás je ráda, že tento známý citát dnes aplikuje maximálně tak na svoje děti. Vzdělávaní a učení je přitom jednou ze základních svobod člověka a zdaleka nemusí končit opuštěním školních lavic. Navíc, ne všem lidem na této planetě je tato svoboda dopřána. My to štěstí máme, snažme se ho proto využít naplno.

Prostřednictvím ROSSMANN Inspiruje, chceme vzbudit u lidí zájem o celoživotní vzdělávání, osobní rozvoj a trvalou práci na sobě samotném. Ale také šířit principy odpovědného chování a návrat k tradičním hodnotám, nejlépe již od raného dětství. Protože i to vše patří k úrovni našeho vzdělání. Žijeme v době, kdy jsou nám téměř všechny hranice, dveře, učebnice i monitory otevřené. Máme možnost poznávat nepoznané. Pojďme se proto společně vzdělávat a rozšiřovat si svoje obzory proto, že nás to baví, ne proto, že musíme.

  • O prožívačích a hledačích smyslu

    Zdá se mi přirozené nahlížet na životní štěstí jako na něco, co vyrůstá z ohodnocení života jako celku – jakožto něčeho, co je pro nás smysl…