Equal Pay Day 2021: Dámská jízda pro dobrou věc

Vzpomínáte si na svou poslední dámskou jízdu? Na tu z doby, kdy jsme se mohly potkávat? Co jste řešily? Byl to make-up, děti, vaření nebo chlapi? Možná by bylo fajn probrat taky něco jiného, něco, co nás všechny posune vpřed? Třeba s námi všemi na 12. ročníku Equal Pay Day, který se koná od 26. 3. do 1. 4. 2021.

Rozhodně to nebude žádná nuda. Sejdeme se online, probereme témata, která více či méně řeší každá žena, která chce růst ve své kariéře nebo podnikání. Inspiraci a motivaci načerpáme od úspěšných žen - mentorek, které jsou připravené s námi otevřeně sdílet své životní i pracovní příběhy. A mnohdy jsou to příběhy opravdu velmi osobní, plné úspěchů i neúspěchů. Strávit v jejich společnosti můžete jeden den, víkend nebo rovnou na celý týden. Je to je na vás, na vaší chuti a časových možnostech. O svůj příběh se s námi můžete podělit i vy, pokud budete chtít, a budeme za to rády. I vy se totiž můžete stát inspirací pro ženy ve vašem mentoringovém kruhu.     

Nabídka témat bude jako vždy pestrá. Dotknou se nejrůznějších oblastí od leadershipu, podnikání, přes kariérní růst až po osobní rozvoj či work-life balance. Všechna vás budou bavit a mohou vás velmi rychle posunout vpřed ve vaší kariéře, podnikání i osobním životě. “V akci” bude na 60 mentorek, žen, které jste dosud vídaly třeba jen skrze televizní obrazovky či z předních stránek novin a časopisů.

Moderátorka televizních novin na TV Nova Petra Křivková Svoboda prozradí „S čím počítat po narození dítěte a nikdo nám to předem neřekl“, její kolegyně Michaela Indráková ze Střepin „Jak rozvíjet vlastní kreativitu“. O síle slov promluví podnikatelka Mirka Čejková, o odvaze a sebevědomí v podnikání byznys mentorka Margareta Křížová. Gestorka projektu 22 % K ROVNOSTI Lenka Simerská přinese ke svému virtuálnímu mentoringovému stolu téma “Jak na férové platy žen, proč bereme méně a co s tím?” a ředitelka mailingového nástroje Smart Emailing Kateřina Fišerová nás nabádá, abychom dobře naslouchali.

Se svými tématy přijdou i „ženy z korporátu“ jako například Corporate Affairs Director CE společnosti Mars Czech Zuzana Lošáková, její kolegyně, Supply Chain Director CE Sophie Gaspard, Cluster Real Estate manager ES&E společnosti IKEA Italia Retail Nicole Erdmann nebo Head of the International Supply Chain Globally skupiny AB InBev Flavia Gomes Araga. To vše v angličtině.

Mentoringovým kruhům bude každý den předcházet konferenční část naší pracovně-zážitkové akce, která ukáže témata hýbající společností v netradičním světle, odborně, ale přesto srozumitelně, skrze příběhy lidí, kteří se je nebojí sdílet, s příklady dobré české i mezinárodní praxe, které jim fungují.

Naše dámská jízda nebude jen krátké povyražení, ale týden plný inspirace, motivace, příběhů úspěšných žen a mužů, po kterém vás nebude bolet hlava. Naopak, uděláte si čas na sebe, odpočinete si v dobré společnosti a načerpáte energii do dalších dní, týdnů a měsíců. A věřte, BUDE TO JÍZDA.

Chci vyrazit na dámskou jízdu? Klikněte ZDE.

Zadejte kód ROSSMANNZENAM20 a získáte 20% slevu na nákup vstupenek.

Koupit vstupenku.

  • sdílejte
  • 0

Mohlo by vás také zajímat

  • Štěstí na zkoušku i napořád

    Lidé odedávna hledají štěstí. A v určitých dobách, třeba ve starověkém Řecku, ho spojovali s poznáním sebe sama. Dobře to vyjadřuje citát básníka Pind...

  • O prožívačích a hledačích smyslu

    Zdá se mi přirozené nahlížet na životní štěstí jako na něco, co vyrůstá z ohodnocení života jako celku – jakožto něčeho, co je pro nás smysluplné, co ...

  • Zasloužíte si respekt?

    Nedávno se tu strhla diskuse na téma respektu. Někdo si myslí, že respekt je charakteristika, se kterou se narodíme – buď jej máme, nebo ne. Jiný je zastáncem myšlenky, že res...

  • Vytvořte si záchrannou brzdu

    Když se zamyslím nad tím, kdy překračujeme hranice, napadá mě hned několik situací a důvodů, proč nám to občas "ujede", a zároveň několik způsobů, jak...