Festival zdraví a životního stylu pro celou rodinu

Společnost Rossmann je již 5. rokem partnerem dětského koutku na Festivalu Evolution. Rodiče si mohou v klidu projít bohatou festivalovou nabídku, zatímco je o jejich děti dobře postaráno.

Festival můžete navštívit od 18. do 20. března na výstavišti Holešovice. Festival, který je podle slov samotných zakladatelů pro všechny, kteří to vidí prostě jinak, představí novinky z oblasti zdravého životního stylu.

Zajímáte se o zdravé stravování? Duševní hygienu? Ekologické výrobky? Nebo chcete mít zero waste domácnost? V tom případě by vám festival Evolution neměl uniknout. Přes 450 představitelů si připravilo bohatý a pestrý program, které pohladí na duši, poučí a pobaví. Můžete se opět těšit na pět okruhů vystavovatelů - BIO STYL, ZDRAVÍ, ECO WORLD, ALTERNATIVA a OSOBNÍ ROZVOJ. Dále na vás čeká sedm pódií, přes 200 účinkujících, tématické workshopy, praktické ukázky a spousta lidí naladěných na stejnou vlnu. 

Dětský koutek ROSSMÁNEK zajišťuje společnost Baby Office. Na děti od tří let se těší zkušené hlídací tety a pro ty menší bude k dispozici přebalovací pult s jednorázovými plenkami zdarma. Maminky mohou v klidu a pohodlí nakojit v kojicím koutku.

A co tu na ty nejmenší čeká?

Budeme si hrát, vyřádíme se při pohybových aktivitách, budeme spolu poznávat svět kolem nás v novém světle, povíme si něco o ekologii, proč je tak důležitá a vytvoříme si vlastní eko výrobky v tvořivé dílničce,“ vysvětluje jedna z lektorek. „K dispozici bude i spousta stavebnic, knížek nebo společenských her. Děti do ničeho nenutíme, náš program je postavený na dobrovolnosti. Mají vždycky na výběr z více aktivit a lektorů je dost na to, aby se mohli věnovat individuálně malým skupinkám nebo jednotlivcům.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči o tom, že program na Festivalu Evolution stojí za to. Jak pro dospělé, tak pro děti!

  • sdílejte
  • 0

Mohlo by vás také zajímat

  • Sexuální pilíř vztahů

    Ač věřím, že by se o sexu mělo méně mluvit a více jej provozovat, rozhodla jsem se napsat na toto téma článek. Setkávám se totiž poměrně často s lidmi...

  • Nemoc jako informace

    Zkusme se na chvíli podívat na nemoc (ať už fyzickou, či psychickou) jako na něco, co nám má v životě pomoci. Podívejme se na ni jako na skutečnost, která nás má něco naučit, ...

  • Nepřemýšlej, vyraž!

    V době nekonečné nabídky zaručených tipů a receptů na život pro sebe hledáme jen to nejlepší. Týká se to i naší životosprávy. Neuspokojení střídáme různé školy a přístupy, pře...

  • SÍLA TĚLA A MYSLI: Mozek chce, abych se hýbal!

    Pravidelný pohyb a psychická vyladěnost. Nerozlučná dvojka. Nevím úplně přesně, co se v mém mozku v těch chvílích děje, ale mám vyzkoušené, že to fung...