Kampaň Vraťte stromům korunu slaví 5 let

Již 5 let společně spolupracujeme se společností Henkel ČR divizí Beauty Care na společném projektu, jehož cílem je podpora výsadby zeleně po celé České republice. Díky projektu Vraťte stromům korunu jsme doposud vysadili již přes 1 300 stromů v okolí našich prodejen. Do dalšího ročníku kampaně se můžete opět zapojit i vy – peníze ze zakoupených výrobků Henkel a Schwarzkopf poputují na podporu neziskové organizace Sázíme stromy.

Stejně jako v minulých letech jsme se společností Henkel ČR divizí Beauty Care rozhodly podílet na projektu Vraťte stromům korunu a zapojit do něj i své zákazníky. Stačí, když si v období od 1. července do 25. srpna 2020 zakoupíte v kterékoli prodejně ROSSMANN výrobky značek Palette, Live Color, N.A.E., Natural & Easy, Perfect Mousse, Syoss, Taft, Gliss Kur, got2b, Seborin, Men Perfect, Schwarzkopf Men, Schauma, Fa, Barnängen, Nature Box, Gliss Color, Schwarzkopf nebo Vademecum.

Z každého nákupu poputuje 1 Kč do zelené kasičky neziskové organizace Sázíme stromy, která finanční prostředky následně využije na výsadbu vzrostlých stromů v předem vybraných lokalitách po celé České republice. „Naším cílem je vysadit minimálně 400 stromů. I letos jsme se rozhodli zapojit naše zákazníky a věříme, že se nám společně podaří této hranice dosáhnout, ba dokonce ji pokořit. Zeleň prospívá našemu fyzickému i psychickému zdraví, ochlazuje města a zabraňuje erozi půdy. Staráme se o to, aby se okolí našich prodejen zelenalo, a jsme nesmírně vděční, že nám v tom naši zákazníci každoročně pomáhají. Doufáme, že jinak tomu nebude ani tentokrát,“ říká Olga Stanley, manažerka komunikace ROSSMANN.

  • sdílejte
  • 0

Mohlo by vás také zajímat