Kampaň Vraťte stromům korunu startuje již počtvrté!

Stín jediného stromu může v parném létě přinést útočiště před vedrem. A když je tento jeden strom součástí malého lesa, vytváří velmi silný ochlazovací efekt. Celý proces ochlazování je z fyzikálního hlediska velmi jednoduchý: pevné, lidmi vyrobené "věci", jako jsou například silnice, chodníky nebo domy, během dne absorbují teplo a pak ho v noci pomalu uvolňují. Stromy ale tyto povrchy stíní, navíc dýchají, což znamená, že uvolňují z listů vlhkost, která město ochlazuje. I developeři při výstavbě nových budov či rodinných domů pomalu začínají myslet na tolik potřebnou zeleň, a tak postupně vznikají krásné parky, vysazují se stromy ve vnitroblocích nových bytových domů a budují se zelená dětská hřiště.

Okolí kolem nás je pro nás velmi důležité, a proto již od roku 2016 spolupracujeme se společností Henkel divizí Beauty Care ČR na obnově zeleně v naší rodné vlasti. Už počtvrté tedy spustíme naši unikátní akci Vraťte stromům korunu. Společně opět podpoříme neziskovou organizaci Sázíme stromy, která pak díky získaným finančním prostředkům z prodeje výrobků Henkel zasadí vzrostlé stromy v předem vybraných lokalitách po celé České republice. V předchozích ročnících se nám podařilo vybrat peníze na výsadbu téměř tisícovky vzrostlých stromů a keřů.

Jelikož nám společenská odpovědnost není lhostejná a v revitalizaci svého okolí vidíme dlouhodobý smysl, v období od 3. 7. do 27. 8. 2019 budou mít naši zákazníci opět možnost zakoupit v kterékoli prodejně ROSSMANN výrobky značek Palette, Live Color, Pure Color, Natural & Easy, Color Expert, Perfect Mousse, Syoss, Taft, Beology, Gliss Kur, got2b, Freshlight, Schauma, Fa, Diadermine, Barnängen, Nature Box, Vademecum a my pak z každého prodaného kusu věnujeme 1 Kč do kasičky na výsadbu nových vzrostlých stromů v lokalitách, v jejichž okolí se naše prodejny nacházejí. Rádi bychom jich letos vysadili minimálně 400.

Přijďte proto nakoupit, doplňte svoje řídnoucí zásoby zkrášlujícími přípravky a pomozte nám zazelenit další část naší nádherné země.

 

  • sdílejte
  • 0

Mohlo by vás také zajímat